activitate femei
Ora surorilor

 

 
Ora de rugăciune a mamelor
  •  înfininţată la 1 februarie 2004 şi coordonată de sora Elena Linguraru. 

      Ora de rugăciune a mamelor este un timp de rugăciune pentru copiii nostrii. Indiferent de vărstă, ei au nevoie de rugăciunile noastre. Ne întâlnim cu bucurie în fiecare miercuri la ora 18 să studiem şi să ne îmbogăţim spiritual din diverse materiale (cărţi, reviste, calendare) dar nu in ultimul rând studiem Biblia  pentru a cunoaşte  cât mai multe din ce ne învaţă Domnul despre darul de a fi mame  si despre cum vrea El să ne purtăm cu copiii nostrii, cu soţii noştri, dar şi de responsabilităţile pe care le avem, faţă de cei din familia noastra.

      Cu surorile care participă la acest grup, am organizat   întâlniri cu diferite ocazii: 8 Martie, 1 Iunie (pentru copiii nostri), 1 februarie (ziua in care a luat fiinţă grupul nostru), am pregătit dulciuri pentru intâlnirile de tineret, sau pentru copiii din corul copiilor, mese de dragoste pentru fraţi şi surori văduve, întâlniri speciale pentru viitoarele mame.

     Dorim  ca Domnul să fie cu noi în continuare şi să putem  organiza şi alte activităţi in care numele Domnului sa fie slăvit şi lăudat!