proiecte
Proiect renovare biserică
Luni, 29 Martie 2010 15:14

          Cu ocazia celebrării a 100 de ani de existenţă, Biserica „HARUL” a demarat un proiect de anvergură, de renovare a clădirii. Se doreşte reabilitarea acoperişului şi a faţadei în primă fază, urmând ca renovarea să cuprindă și o reamenajare interioară într-o fază ulterioară. Renovarea bisericii constă în reabilitarea a 1800mp, costul unui mp fiind de aproximativ 100 euro. Cei care au pe inimă şi vor să ajute biserica îi îndemnăm să contribuie cu donaţii fie la caseria bisericii fie prin mecanismele de donații online de pe site. Membrii Bisericii au adunat deja la Acțiunea „Metrul Pătrat” suma de 14,000 euro, dar așteptăm ajutor și de la cei care ne urmăresc online și iubesc Biserica „Harul”.

         Toată lauda să fie a Domnului Dumnezeului nostru!

bise

 
Scoala Creştină Harul
Luni, 29 Martie 2010 14:31

       Grãdiniţa Creştinã “Copiii Harului” şi şcoala Creştinã “Harul” sunt primele instituţii de învãţãmânt creştine particulare din oraşul Lugoj.

       Grãdiniţa a luat fiinţã în anul 2001, iar la ora actuală există şase grupe cu 113 copii şi şase educatoare.

       Şcoala Creştină "Harul" este prima şcoală creştină particulară din oraşul Lugoj şi a luat fiinţă în anul 2007. Ea oferă părinţilor şansa de a-şi  şcolariza copiii  într-un mediu dominat de valorile creştine, într-o atmosferă caldă, prietenoasă, lipsită de stres, plină de dragoste şi grijă pentru  ei. Şcoala are în structură învăţământ preşcolar: Grădiniţa Copiii Harului cu program prelungit şi învăţământ primar: clasele I-IV cu program " After school".  La ora actuală funcţionează clasele I-III, cu un efectiv de 32 de copii şi cinici învăţătoare.

       În cadrul şcolii avem profesori de engleză, pian şi sport. Copiii progresează prin ceea ce învaţă să cunoască, să înţeleagă şi să creadă şi până la maturitate, educaţia  are un impact profund şi de durată în viaţa lor. Educaţia creştină pentru copiii şi elevii din instituţia noastră are potenţialul de a împlini dezvoltarea spirituală, academică şi socială a lor, pentru a deveni oameni de bază ai societăţii rămâneşti.

       Ca membră a Asociaţiei Internaţionale a Şcolilor Creştine, şcoala noastră urmăreşte să devină un loc al educaţiei de înaltă calitate, aliniată la un învăţământ de reformă în concordanţă cu standardele naţionale şi internaţionale.

       Şcoala Creştină Harul funcţionează în locaţia din Str. Cuza Vodă Nr.10 din Lugoj sub autoritatea juridicã a Asociaţiei
“Legãmântul Harului” şi sub autoritatea spiritualã a Bisericii Baptiste “Harul”.
       Grãdiniţa este acreditatã, iar şcoala este autorizatã de cãtre Ministerul Educaţiei, Cercetãrii şi Tineretului.

       Managerul şcolii este Emanuel Olariu, iar directoarea şcolii este prof. Ionela Olariu.


scoala

DSC06381

 
Donaţii
Marţi, 17 August 2010 20:13
Puteți sprijini renovarea clădirii  bisericii prin donații in unul din conturile de mai jos:
RON RO86 BPOS 3610 6271 180 RON 01
EUR RO21 BPOS 3610 6271 180 EUR 01
USD RO65 BPOS 3610 6271 180 USD 01
Detalii banca:
BANCPOST SA, Agentia Lugoj SWIFT sau BIC: BPOSROBU
La detalii plata specificati "renovare biserica"