Scoala Creştină Harul
Luni, 29 Martie 2010 14:31

       Grãdiniţa Creştinã “Copiii Harului” şi şcoala Creştinã “Harul” sunt primele instituţii de învãţãmânt creştine particulare din oraşul Lugoj.

       Grãdiniţa a luat fiinţã în anul 2001, iar la ora actuală există şase grupe cu 113 copii şi şase educatoare.

       Şcoala Creştină "Harul" este prima şcoală creştină particulară din oraşul Lugoj şi a luat fiinţă în anul 2007. Ea oferă părinţilor şansa de a-şi  şcolariza copiii  într-un mediu dominat de valorile creştine, într-o atmosferă caldă, prietenoasă, lipsită de stres, plină de dragoste şi grijă pentru  ei. Şcoala are în structură învăţământ preşcolar: Grădiniţa Copiii Harului cu program prelungit şi învăţământ primar: clasele I-IV cu program " After school".  La ora actuală funcţionează clasele I-III, cu un efectiv de 32 de copii şi cinici învăţătoare.

       În cadrul şcolii avem profesori de engleză, pian şi sport. Copiii progresează prin ceea ce învaţă să cunoască, să înţeleagă şi să creadă şi până la maturitate, educaţia  are un impact profund şi de durată în viaţa lor. Educaţia creştină pentru copiii şi elevii din instituţia noastră are potenţialul de a împlini dezvoltarea spirituală, academică şi socială a lor, pentru a deveni oameni de bază ai societăţii rămâneşti.

       Ca membră a Asociaţiei Internaţionale a Şcolilor Creştine, şcoala noastră urmăreşte să devină un loc al educaţiei de înaltă calitate, aliniată la un învăţământ de reformă în concordanţă cu standardele naţionale şi internaţionale.

       Şcoala Creştină Harul funcţionează în locaţia din Str. Cuza Vodă Nr.10 din Lugoj sub autoritatea juridicã a Asociaţiei
“Legãmântul Harului” şi sub autoritatea spiritualã a Bisericii Baptiste “Harul”.
       Grãdiniţa este acreditatã, iar şcoala este autorizatã de cãtre Ministerul Educaţiei, Cercetãrii şi Tineretului.

       Managerul şcolii este Emanuel Olariu, iar directoarea şcolii este prof. Ionela Olariu.


scoala

DSC06381